FAVORITER

<-- Boende

Info + Kostnad  |  Couchsurfing  |  Favoriter

 

Sydamerikas turistindustri växer och det finns gott om hostels i städerna du kommer att besöka under resan. Att veta vilket hostel du ska välja kan vara svårt. Att få tips från andra backpackers är tips du kan lita på och är absolut det bästa. De backpackers som hittat till Sydamerikaguiden.n.nu får gärna dela med sig av sina favorithostel och vad som gjorde vistelsen till något utöver det vanliga där.


Våra favorit-hostel

 

Costa Rica -> Quepos -> "Pura Vida Hostel Manuel Antonio"

 

Ett hostel som drivs en kvinna, äldre dam och tre pojkar. Alla trevliga och hjälpsamma. Hostelet är av enkel kvalité men placerat väldigt mysigt i djungeln med apor som hälsar på då och då. Finns kök, kylskåp, huvudrum där man kan äta och relaxa på balkonen och det finns två datorer till användning. Det ligger intil huvudvägen som tar dig till Manuel Antonio som också är värt ett besök. Där finns nationalparken och även bättre stränder än Quepos. 15 min med buss eller 1,5h promenad.

Pris: $8 USD / natt

Hemsida
Facebook

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Colombia -> San Gil -> "SAM'S VIP Hostel"

Ett skönt hostel i en skön stad. Ett hostel i bra klass med modernt kök och fräscha badrum. Har en uteplats med pool och solstolar. De har ett "vardagsrum" med soffa, tv, filmer och en balkong med utsikt över parken som nästan varje kväll bjuder på någon form av musik. Finns datorer samt WIFI. Personalen är oerhört trevlig och hjälpsamma. Du kan boka aktiviteter genom receptionen eller bara fråga om tips på saker att göra runt om i San Gil.

Pris: cirka $10 USD / natt

Hostelworld.com/Sam's VIP

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Colombia -> Salento -> Hostal Tralala

Salento är en liten by mellan Periera och Armenia som är värt ett besök. Ett hostel vid namn Tralala är beläget 2 minuter från "centralparken" och är ett ytterst hemtrevligt boende för backpackern. Personalen är trevlig men har lite svårigheter med engelskan, perfekt att träna upp din spanska med. Finns ett litet kök, tvrum och hostelet är i allmänt bra standard. Vid ett besök i byn Salento ska inte nationalparken "Cocora Valley" missas. Det är en dagsvandring för en billig slant som tar dig genom otroliga landskap, upp till en höjd på nästan 3000 meter och runt om i dalen växer dessa femtio meter höga "wax palm tree". 

Pris: $9,5 USD / natt

Hemsida

----------------------------------------------------------------------------------------------

Skicka in tips på härliga hostel. Inkludera självklart land och stad, gärna pris, läge, länk till hemsida m.m. och även sköna resehistorier från det hostelet. Att skicka in bilder går inte att göra genom kontaktformuläret men ska gå att lösas på annat vis om ni har bilder som ni också vill bifoga.


(Lämna tom)

 

<-- Boende

Info + Kostnad  |  Couchsurfing  |  Favoriter

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)